Firefox tjekker for kompatabilitet hver gang.

Jeg opgraderede Firefox til 9.0.1 og efterfølgende opfører den sig som at det er første gang jeg starter den efter opdateringen, hver gang jeg starter den. Den tjekker for kompatibilitet, og loader tabs der kun burde starte første gang.

Jeg mistænkte først en af mine plugins, og afinstallerede den som det første. Dette plugin har nemlig også den lidt irriterende vane at starte sit eget tab efter hver opdatering, og når der er hyppige opdateringer bliver det noget af en belastning. Men alas, det var ikke den skyldige.

Jeg fandt efterfølgende på at slette prefs.js, der kunne være låst eller af anden årsag ikke rigtig blev opdateret korrekt så browseren ikke opdagede at det ikke længere var første gang efter opdateringen. Firefox burde efterfølgende skabe en ny prefs.js. Det skete også fint, men stadig intet var løst med hensyn til problemet.

endelig faldt jeg over et indlæg på http://www.ghacks.net der beskrev samme problemstilling. Her fandt jeg frem til at user.js nok var skurken, og da jeg slettede den, forsvandt også mit problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *